Ittervoort
Lifting service to a higher level !  
volg ons op Twitter volg ons op Facebook
Bedrijfsinformatie
 
 

VA keur

Erkend VA keurend bedrijf

 

  

Ittervoort Budel Waalwijk
Personeel en wagenpark

Voor een soepel draaiend productieproces vertrouwt u blindelings op uw rollend materieel. Dat moet voortdurend in topconditie zijn want stilstand is letterlijk achteruitgang. Dus wilt u een partner die 24 uur per dag klaarstaat om u bij vragen of problemen te helpen. Dan kunt u bouwen op LIMA Intern Transport!

Want al ruim 30 jaar is LIMA Intern Transport, met vestigingen in Limburg (Ittervoort) en Noord-Brabant (Budel en Waalwijk), synoniem voor een professioneel bedrijf, waar kennis van techniek, eerlijk zakendoen, excellente service en afspraak is afspraak hand in hand gaan.
Inmiddels geniet LIMA in heel Zuid-Nederland, naam en faam als een betrouwbare dienstverlener op het gebied van onderhoud, verkoop en verhuur van rollend materieel zoals heftrucks, verreikers, stapelaars, palletwagens, reachtrucks en veeg-, zuig- en schrob­machines.

Na het verkrijgen van het Mitsubishi-dealerschap in 1993 is met het verwerven van het importeur- en dealerschap van de veelzijdige Aisle-Master medio 2006 door LIMA wederom een belangrijke mijlpaal bereikt. Een resultaat waar we met recht trots op zijn!

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor een breed gamma aan kwaliteitsmerken zoals de al genoemde Aisle-Master, Mitsubishi, Merlo en Weidner / IPC. Daarnaast leveren wij ook een breed assortiment aan accessoires zoals voorzetapparatuur, gelijkrichters, accu's, tractiebatterijen en industriebanden.

Onderhoudsdienst

Voor het verlenen van snelle en accurate service is een professionele service, onderhouds- en storingsdienst voor LIMA onontbeerlijk. Deze dienst kan, naast preventief onderhoud, alle voorkomende werkzaamheden zoals las- en draaiwerken en reparatie van electronica moeiteloos aan. Ook ontwikkeld deze dienst regelmatig inventieve ‘maatwerk-oplossingen’ op het moment dat de standaardapparatuur niet voldoende blijkt om de klus te klaren.
De monteurs van LIMA zijn goed toegerust en goed geschoold om u ter plekke te helpen. Mocht het toch niet lukken dan zorgen wij meteen voor vervangend materieel.

Onderhoudsdienst

LIMA is een erkend Vebit-keurend bedrijf. Onze keurmeesters beschikken over grote vakkennis en worden met cursussen en opleidingen regelmatig bijgespijkerd over de nieuwste technieken en inzichten. Zij con­troleren de technische staat van de machine aan de hand van een inspectielijst en slaan niets over. Hun geoefend oog ziet ook wat er mogelijk mis kan gaan en voorkomen zo mogelijke problemen. U kunt er trouwens van op aan dat onze keurmeesters zeer objectief en onafhankelijk werken. Daar staat LIMA 100% garant voor.


Ittervoort
Afrikastraat 1
6014 CG Ittervoort
0475-56 59 00
Budel
't Inne 20
6021 DA Budel
0495-49 37 25
Waalwijk
Sluisweg 21
5145 PE Waalwijk
088-54 62 000
 
 
Mitsubishi
Merlo
Aisle-Master
Fimap
Omm
© LIMA INTERN TRANSPORT - PRIVACYVERKLARING Bitbloxx webdesign