Ittervoort
Lifting service to a higher level !  
volg ons op Twitter volg ons op Facebook
Verhuur
 
 

VA keur

Erkend VA keurend bedrijf

 

  

LIMA Intern Transport BV is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de verhuur en leasing van heftrucks en ander intern transportmaterieel. In de loop van de afgelopen jaren zijn wij, door professionaliteit en service-gerichtheid, uitgegroeid tot ťťn van de grotere spelers op de verhuurmarkt voor heftrucks en verreikers.

Waarom huren?
Huren verschaft financiŽle vrijheid en kostencontrole waaraan u als bedrijf behoefte heeft.
Kopen vergt toch vaak een forse financiŽle investering en huren kan daardoor een aantrekkelijk alternatief voor u zijn. U heeft geen last van onverwachte uitgaven want de huurkosten zijn, afhankelijk van de huurperiode, vaste kosten per dag, week of maand. Daarnaast zijn de huurpenningen ook nog eens fiscaal volledig aftrekbaar!
Huren bij LIMA Intern Transport BV kan in de vorm van huur, huurkoop, financial- of operational lease.

De redenen om te huren zijn legio:

  • U heeft geen aanschafkosten.
  • U heeft geen onderhoudskosten.
  • Er zit geen kapitaal 'vast' in goederen.
  • Door professioneel advies heeft u altijd het juiste produkt.
  • De produkten die u gebruikt, voldoen aan de laatste kwaliteit- en veiligheideisen.
  • U krijgt professionele ondersteuning.
  • U verhoogt uw flexibiliteit doordat u via ons altijd over de juiste produkten beschikt.
  • De beschikbaarheid en diversiteit van onze verhuurprodukten is groot.

Bij LIMA Intern Transport BV heeft u een zeer ruime keuze uit diesel-, gas- en elektrische heftrucks. Afhankelijk van het werk dat u met de heftruck gaat verrichten worden, in overleg met de klant, de juiste afmetingen, het hefvermogen en de benodigde hefhoogte bepaald. Zo bent u altijd verzekerd van het meest optimale en financieel gunstigste intern transportmiddel voor uw klus.

Naast heftrucks, verhuren wij ook vele andere soorten van intern transportmaterieel, waaronder reachtrucks, man-uptrucks, hoogwerkers, ruw-terreintrucks, containertrucks, zijladers en orderpickers. Ook bestaat de mogelijkheid de machines met chauffeur in te huren. Onze chauffeurs zijn zeer professioneel op het gebied van al ons specialistisch- en technisch hoogwaardig intern transportmaterieel.

Naast het hiervoor genoemd materieel heeft u bij ons ook de mogelijkheid om diverse soorten voorzetapparatuur te huren. U kunt daarbij denken aan papierrolklemmen, roterende vorkenklemmen, witgoedklemmen, balenklemmen, kraanarmen etc. Indien nodig maken wij voorzetapparatuur zelfs speciaal voor u op maat!

Met behulp van eigen transport leveren wij binnen een zeer kort tijdsbestek de machine(s) op de gewenste locatie af.

Indien u meer informatie of advies wenst over het huren van heftrucks of ander intern transportmaterieel neemt u dan telefonisch of via e-mail contact met ons op.

 

Ittervoort
Afrikastraat 1
6014 CG Ittervoort
0475-56 59 00
Budel
't Inne 20
6021 DA Budel
0495-49 37 25
Waalwijk
Sluisweg 21
5145 PE Waalwijk
088-54 62 000
 
 
Mitsubishi
Merlo
Aisle-Master
Fimap
Omm
© LIMA INTERN TRANSPORT - PRIVACYVERKLARING Bitbloxx webdesign